20 Ağustos 2014 Çarşamba

Bir Dilekle Basladı Her Sey - Debbie Macomber : Kitap Yorumu & Değerlendirme



Dilekler, içtenlikle istenince gerçekleşen hayallerdir.


Hayata yeniden tutunmak için önünde yirmi dilek duruyordu... Kâğıda döktüğü yirmi hayal...



Acı çekmektense geleceğe umutla bakmasını sağlayacak yirmi ihtimal...



Artık bir sonraki güne güzel duygularla başlamak için hazırdı, çünkü gerçekleştirmesi gereken hayalleri vardı. Çünkü hayat her şeye rağmen yaşamaya değerdi....



Hayatınızda çok isteyip de gerçekleştiremediğiniz şeyler mi var?

O halde hemen kağıdınızı kaleminizi alın ve dilek listenizi hazırlamaya başlayın...



Debbie Macomber gerçekten çok sevilen bir yazar. İnsanları ümitlendirme, insanları mutlu etme teması üzerinde çok fazla kitabı olan bir yazar. Bir kaç arkadaşım sürekli aynı tema olunca sıkıldıklarını söyleseler de seviyor gibiyim kitaplarını :) ♥ Tam olarak bitirmiş olduğum ilk kitabı fakat diğerlerini okusam da en çok bunu sevmiş olurum diye düşünüyorum :D Nasıl oluyo diye sormayın ben de bilmiyorum :D -_-
Her neyse :D Anlamış olduğunuz üzere ben kitabı çok beğendim ve bir çırpıda da okudum :D 2 gündü yanlış hatırlamıyorsam :) Size de tavsiye ederim çünkü gerçekten insanı rahatlatıp içine umut yükleyen bir kitap :)
~~~~~~ 
Konusundan Bahsedersem :)

~ Anne Marie : Eşini kalp krizinden kaybetmiş ve onun acısını atlatamamış, yalnız yaşayan ve bir kitap dükkanı işleten sıradan bir bayan.

~ Ellen : (Biraz spoiler var) Anna Marie'nin ilk başta sadece yemek arkadaşıyken, yine Anne Marie'nin kendisini evlat edinmesiyle onun kızı olur. 

~ Barbie : Eşini bir uçak kazasında kaybeden, iki oğula sahip, çok zengin ve çok güzel bir bayan.

~ Lillie : Barbie'nin annesi. Eşini Barbie'nin de eşini kaybetmiş olduğu uçak kazasında kaybetmiş. Bu zamana kadar hiç gerçek aşkı tatmamış ve eşi tarafından hep aldatılmış. Kızı Barbie gibi zengin ve hoş bir bayan.

^^  Anne Marie, Barbie, Lillie ve Elisa adında başka bir bayan, sevgililer gününde yalnız ve mutsuz kadınlar olarak toplanırlar ve laf arasında "20 Dilek Listesi" diye bir şey ortaya atarlar. Artık geleceğe umutla bakmak isteyip, gerek aşkı bulmak istediklerini dile getirirler. Her şeyi geride bırakıp her biri ayrı ayrı bu listeden hazırlar ve o günden sonra hayatları değişip güzelleşir...






* Barbie, bedensel engelli olmasına rağmen bu farklılığı hiçbir şekilde kafasına takmadan gerçek aşkı olan Mark'la tanışır :) Hem de cidden eğlenceli bir şekilde :D Bu kitapta favori karakterlerim ikisi :)
* Lillie, arabasını tamir ettirdiği yerde çalışan, çok beyefendi ve Lillie'yi çok seven, gerçekten gerçek aşkı olan Hectorla tanışıp çok mutlu olur :)
* Anne Marie de Ellen'ı evlat edinir ve bu şekilde hayatına renk katar. Artık yalnız değildir ve 20 dileğini birlikte gerçekleştirebileceği biri vardıır :) Örneğin artık Eyfel Kulesine birlikte gidebileceği bir sevdiği vardır ; 
Kızı Ellen ♥







~ Çeşitli olaylar olur. Üzülürler, sıkıntı çekerler fakat nihayetinde hepsi birlikte mutluluğa erişirleer :) Ve okurlarını da mutlu ederler :) Gülümseyerek okuyacağınız bir kitap olacaktır mutlaka :) 5 puanı aşık olduğum kitaplara verdiğim için 1 puanı kırıyorum :D Fakat cidden kesinlikle çok beğendim :) 
Tavsiye ediyorum :) İyi Okumalaar :D ♥





Sayfa sayısı : 464
Puanım : 4


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...